Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Харківський завод вироблятиме військову техніку

107407 ПЕРЕГЛЯДІВ

Харківський завод «Турбоатом» очікує на зміни у виробництві, завдяки яким це підприємство зможе виробляти військову техніку, у результаті - зможе постачати “Укроборонпрому” необхідне знаряддя.

За новим контрактом “Укроборонпрому” та підприємства “Турбоатом”, крупний харківський завод вироблятиме військову техніку. Цей завод має станки, яких немає не жодному іншому підприємстві України і у більшості сусідніх державах.

Ще у 2015 році “Укроборонпром” та “Турбоатом” розпочали активну співпрацю, однак до поточного року на цьому заводі лише оброблялися башти танків. Відтепер спільне виробництво буде більш широким.

Днями відбулася зустріч спеціалістів “Укроборонпрому” та “Турбоатома” - під час візиту на останній представників “Укроборонпрому” було домовлено здійснити візит у відповідь, а також відвідування десяти українських підприємств цієї галузі. Головна мета, яку перед собою ставлять спеціалісти обох підприємств — визначити перелік виробів, які “Укроборонпром” та харківський завод випускатимуть разом.

Вже протягом поточного року підприємство “Турбоатом” отримає перші військові замовлення, виробництво який фінансуватиметься з державного бюджету.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео