Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дрова замість бензину: житель Полтавщини створив незвичайний трактор

Дрова замість бензину: житель Полтавщини створив незвичайний трактор
162106 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зважаючи на істотне збільшення цін на пальне, через котре й досі бідкаються українські власники автомобільного транспорту, Україна поволі переходить на користування оригінальними альтернативними джерелами пального для транспортної техніки.

Першою серед практичного введення вищезазначених інновацій стала Полтавська область. Там, зусиллями талановитого українця Миколи Оксенюка, було сконструйовано незвичайний трактор, пальним якому слугують...звичайнісінькі дрова.

Двигун від старого «Москвича», на якому, власне, й працює транспортний засіб, не став єдиною технічною частиною, котра зазнала втручання Миколи – трактор відправився на повну переробку, через що й отримав нову конструкцію та концепцію своєї роботи.

Цікаво, що десять літрів звичайного пального для трактора замінив один котел дров, а для того, аби викопати 15 соток картоплі, транспорту знадобиться лише мішок тепер вже твердого палива. Сам пан Оксенюк каже, що зробити повний «ребрендінг» трактору його змусила сьогоднішня ситуація, що склалася з цінами на бензин.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео