Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Іран заявив, що готовий зустріти ворога

Іран заявив, що готовий зустріти ворога
108940 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командир аерокосмічного підрозділу "Корпусу вартових ісламської революції", бригадний генерал Амір Алі Хаджизаде 4 лютого зробив різку заяву. Він підкреслив, що його країна перебуває у повній бойовій готовності й може у будь-який момент випустити по своїм опонентам у разі загрози свої ракети.

Іранський командир акцентував, що країна цілодобово працює над державною безпекою, удосконалюючи своє озброєння.

Аби підтвердити свої слова, Іран 4 лютого провів військові навчання. Військові випробовували балістичних ракети різної дальності. Ці маневри були відповіддю на санкції США.

Нагадаємо, 31 січня Рада з безпеки ООН провела негайне засідання, на якому обговорювався ріст озброєнь Ірану. Зустріч членів Радбезу організував Ізраїль. За словами ізраїльського представника Дані Данону, Іран займається виборництвом і випробовуванням балістичних ракет, а це, за словами пана Данону, порушує одну з резолюцій організації. Цю ініціативу підтримала Америка. Країна назвала Іран – одним із найбільших спонсорів терористичних угроповувань і звинуватила державу в дестабілізації ситуації на Близькому Сході.

У свою чергу речник міністерства закордонних справ Ірану Бахрам Гасемі різко осудив санкції США та назвав їх безпідставними.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео