Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Гра Mercenary Kings отримає безкоштовне оновлення на PC і скоро вийде на Nintendo Switch

​Гра Mercenary Kings отримає безкоштовне оновлення на PC і скоро вийде на Nintendo Switch
220926 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гра Mercenary Kings отримає безкоштовне оновлення на PC і скоро вийде на Nintendo Switch


Додаток вийшов в 2014 році шутер з видом збоку Mercenary Kings несподівано отримає безкоштовне оновлення, яке оновить гру до версії Reloaded Edition. Завантажити його можна буде вже 8 лютого.

Оновлення додасть в проект двох персонажів. Першим з них стане боєць опору Фрігге, відмінною рисою якої є здатність швидко стрибати незалежно від тяжкості зброї в руках. Також список героїв поповниться роботом C-Zar - він може уповільнювати падіння, щоб більш точно приземлятися.

Reloaded Edition запропонує і десятки нових видів зброї, в тому числі унікальні ножі, мечі, кинджали, пістолети, кулемети і гвинтівки. Ще розробники обіцяють «безліч дрібних виправлень і доопрацювань» - наприклад, тепер можна буде купувати потрібні матеріали, гранати стануть могутніше, в меню вдасться подивитися нагороди за місії перед їх запуском, а під час завантажень почнуть показувати підказки.

Як виявилося, все це пов'язано з прийдешнім релізом Mercenary Kings на Nintendo Switch. Разом з нею студія Tribute Games портіруют на нову платформу і свій екшен-платформер Flinthook, що з'явився в Steam в квітні минулого року. Дата виходу обох ігор на Switch не уточнюється, також автори не повідомили, чи буде оновлена версія Mercenary Kings для PlayStation 4.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео