Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Божевільний ледь не вбив сина та підпалив дім на Київщині

Божевільний ледь не вбив сина та підпалив дім на Київщині
325849 ПЕРЕГЛЯДІВ

В селі Шевченкове Броварського району Київської області 61-річний житель скоїв декілька жахливих злочинів щодо своєї родини.

 

Спочатку 23 листопада 2021 року чоловік підняв сокиру і завдав декілька ударів власному сину по голові через піднятий конфлікт. Його було заарештовано за статтею 208 Кримінально процесуального кодексу України та оголошено можливе покарання за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Врешті решт правопорушник отримав покарання — домашній арешт у нічну пору.

 

Проте нещодавно 61-річний чоловік навмисно спричинив пожежу в будинку колишньої дружини з чотирма дітьми. Все минуло, жінці вдалося вивести всіх з хати, і таким чином, ніхто не постраждав, окрім спалених стін будинку, даху та деяких хатніх пристроїв і меблі.

 

Отже, чоловік знову був затриманий. Йому повідомлено про можливе покарання за ч. 2 ст. 194 КК України. Хоча, 30 листопада чоловік за рішенням суду був відправлений до психіатричного закладу для надання відповідної допомоги строком на 60 днів. Зазначається, що правопорушник мав певні психічні розлади.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео