Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Заарештовано за вбивство жінки на Херсонщині

Заарештовано за вбивство жінки на Херсонщині
415535 ПЕРЕГЛЯДІВ

У села Козачі Лагері Олешківського району Херсонської області чоловік завдав кілька значних ударів жінці, що призвело до її швидкої загибелі.

 

За даними поліції, які вони отримали в ході розслідування, чоловік віком 39 років разом зі співмешканкою (вік - 38 років) пізно ввечері прийшов додому з роботи. Під час вечері жертва вживала спиртний напій і між нею та чоловіком почалася сварка через ревнощі та алкогольні напої. Згодом словесна перепалка переросла в справжню бійку, вбивця наніс декілька сильних тілесних ушкоджень жінці, що стало причиною її поганого самопочуття на наступний день. До вечора наступного дня їй було надзвичайно погано, біль в животі була нестерпна, тому чоловік подзвонив до найближчої лікарні з проханням про допомогу.

 

До приїзду медичних працівників жінка вже померла. На місце події прибули працівники оперативно-слідчої служби й зафіксували факт смерті. Отже, за даною справою було розпочато кримінальне провадження відповідно до ч. 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Після проведення судових засідань було встановлено та підтверджено вину чоловіка у даному злочині, тому йому обрали покарання у вигляді позбавлення волі терміном 7 років.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео