Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України

440608 ПЕРЕГЛЯДІВ
Шановні друзі – бойові побратими й посестри!
Два роки тому було утворено Командування об’єднаних сил Збройних Сил України. Це ознаменувало перехід на стандарти та структури НАТО і відповідало сучасним стратегіям та вимогам розвитку сучасного українського війська.
Нами проведена кропітка робота, стосовно вивчення досвіду Збройних сил провідних країн світу і його адаптації. Завдяки тісній співпраці з іноземними партнерами та радниками, які діляться з нами своїми напрацюваннями підготовки та проведення військових операцій, ми зробили значний крок уперед, адаптуючи новітні підходи і стратегії до умов розвитку та удосконалення нашого Командування.
Підґрунтям цього став бойовий досвід, отриманий під час Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей.
Хочу підкреслити, що за кожною перемогою чи позитивною подією стоїть реальна людина або підрозділ. Дякую за підтримку усім, хто практичними діями, розумінням, конструктивними порадами сприяв у роботі, а також висловити впевненість у тому, що від спільних зусиль залежить розвиток як нашого Командування, так і Збройних Сил України в цілому.
Бажаю всім Вам, хто за цей час пройшов непростий шлях становлення, міцного здоров’я, добра, злагоди, оптимізму, сімейного затишку та беззаперечної віри у перемогу!
Нехай поруч з Вами завжди буде надійна підтримка рідних і бойових побратимів!
Слава Україні!
Разом переможемо!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео