Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Київщині викрито осіб, які займалися виготовленням та збутом психотропних і наркотичних речовин

На Київщині викрито осіб, які займалися виготовленням та збутом психотропних і наркотичних речовин
439940 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури затримано та повідомлено про підозру двом громадянам за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання та збуту наркотичних і психотропних засобів  (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, підозрювані в одному з сіл Броварського району налагодили виробництво психотропних та наркотичних речовин. Для цього вони орендували будинок, закуповували необхідні реагенти та в подальшому за допомогою хімічних процесів і обладнання виготовляли наркотики. Готову «продукцію» особи зберігали за місцем розташування підпільного виробництва у готовому для реалізації вигляді.

Вказаних осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України під час виготовлення заборонених речовин. Вилучено речовину схожу на психотропну, прекурсори, мобільні телефони, обладнання і банківські картки.

Досудове розслідування здійснюється Броварським РУП ГУНП в Київській області. Наразі у рамках кримінального провадження призначено відповідні експертизи та вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео