Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дует "Портленда" організував ефектний аллей-уп: момент дня в НБА

Дует "Портленда" організував ефектний аллей-уп: момент дня в НБА
312929 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нагорі підбірки найкрутіших епізодів ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації опинилися відразу двоє виконавців "Портленд Трейл Блейзерс" – атакувальний оборонець Шейдон Шарп і важкий форвард Трендон Вотфорд.


Дует запам'ятався атакувальним випадом у другій чверті протистояння з "Ютою". Форвард протягнув м'яч через увесь майданчик і з лінії штрафних кидків елегантно вивів оборонця на кільце. Шарп же в польоті однією рукою вгатив "апельсин" згори.

Завдяки старанням зірок "Трейл Блейзерс" здобули виїзну перемогу (127:115). Щоправда, обидві команди залишилися сусідами в турнірній таблиці Західної конфереції, посідаючи 12-те та 13-те місце відповідно. Ні "Портленд", ні "Юта" в плей-офф не проходять.

Сам Шарп провів у грі майже 40 хвилин. За цей час він встиг набрати 24 очки, зробив 9 підбирань і віддав 3 передачі. Найрезультативнішим у матчі став форвард "Юти" Лаурі Маркканен (40 пунктів, 12 підбирань).

Хто такий Шейдон Шарп

Уродженець канадської провінції Онтаріо, вихованець Християнської школи міста мрії у Глендейлі (штат Арізона). Обраний "Портлендом" під 7-м номером драфту НБА торік, не зігравши жодної хвилини за "Кентуккі Вайлдкетс" у NCAA.

1 липня підписав контракт новачка з "Трейл Блейзерс". За тиждень дебютував у Літній лізі, але через травму плеча пропустив решту передсезонної підготовки. У матчі асоціації вперше з'явився на паркеті 4 жовтня.

Поєдинок проти "Юти" – наразі найрезультативніший у кар'єрі Шарпа. У 2019 році він завоював "срібло" на FIBA Americas U-16 у складі збірної Канади.

Джерело

Теги: Шейдон Шарп,Шейдон Шарп Вікіпедія,НБА,Національна баскетбольна асоціація,Баскетбольна асоціація,Баскетбол,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спорт, Спортивные новости, Спортивні новини,Портленд,Портленд Трейл Блейзерс,Трейл Блейзерс,Юта,FIBA Americas U-16 ,FIBA Americas ,Кентуккі Вайлдкетс,Лаурі Маркканен ,Лаурі Маркканен Вікіпедія,Трендон Вотфорд,Вотфорд,Трендон Вотфорд Вікіпедія,Лаурі Маркканен проти Шейдона Шарпа,Аллей-уп,момент дня в НБА,момент дня
Автор: admin.sportcomua

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео