Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Японець 200 разів програв автомату з призами і викликав поліцію. Знадобилося ще 300 спроб, щоб зрозуміти, що з автоматом щось не так.

Японець 200 разів програв автомату з призами і викликав поліцію. Знадобилося ще 300 спроб, щоб зрозуміти, що з автоматом щось не так.
183804 ПЕРЕГЛЯДІВ

Житель Токіо 200 разів спробував витягнути приз з ігрового автомата компанії Sega. У японця так нічого і не вийшло - тоді він викликав поліцію. Та ще й поскаржився на свої невдачі в твіттер!

У свою чергу поліцейські закликали на допомогу співробітника, який працював в цьому ігровому залі. Той вирішив довести, що відвідувач просто недостатньо старався. Але після 300 невдалих спроб працівник здався і пересунув призи так, щоб їх було легше дістати. Тільки після цього йому нарешті вдалося схопити іграшку. У відвідувача в результаті теж вийшло. Чи повернули йому гроші, витрачені на 200 невдалих спроб, він так і не повідомив. Що саме японець так завзято намагався витягнути з автомату, теж неясно. Однак відомо, що поліція вирішила не вживати дій щодо працівників ігрового залу.

Sega випустила прес-реліз, в якому підкреслила, що у випадках проблем відвідувачі можуть звернутися до співробітників ігрових залів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео