Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петровський Олександр Володимирович: будинок дитячої творчості у Підгородному отримав у подарунок нову музичну апаратуру

Петровський Олександр Володимирович: будинок дитячої творчості у Підгородному отримав у подарунок нову музичну апаратуру
35008 ПЕРЕГЛЯДІВ

Будинку дитячої творчості у Підгородному нещодавно подарували дуже важливий подарунок – нове музичне обладнання.

Поповнили аудіо-арсенал закладу Міжнародний благодійний фонд «Солідарність», який створив та очолює Петровський Олександр Володимирович.

Керівництво будинку творчості запевняє, що про сучасне музичне обладнання вони мріяли дуже давно. У цьому закладі позашкільну творчу освіту здобувають більше 50 дітей містечка. Загалом у ньому працює більше 40 гуртків різного напряму. Усі гуртки у будинку творчості працюють безкоштовно, тож спонсорська допомога йому дуже необхідна.

Коли про це дізнався особисто Олександр Володимирович, а також волонтери Фонду, то пообіцяли будинку творчості посильну допомогу.

Крім самого фонду, активісти залучили до допомоги інших спонсорів, небайдужих до майбутнього дитячої творчості в Україні. Оскільки установа майже не має фінансової допомоги від місцевої влади, то дуже великі є потреби у технічному оснащенні. Тепер, менше ніж через 2 місяці після звернення по допомогу, юні майбутні митці мають у своєму розпорядженні новий комп’ютер, мікрофони зі стійками, колонки та інше звукове обладнання для проведення концертів і репетицій.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео