Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столиці готуються до Нового року

187233 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через місяць, якщо вірити словам Ігоря Добруцького, керівника та засновника проекту «Fоlk Ukraine» столична Михайлівська площа стане резиденцією справжньої новорічної казки, адже тут не лише заллють ковзанку, створять шість льодових гірок, встановлять оглядове колесо, дві каруселі та прокладуть маршрут для двох потягів, а й подбають про те, щоб працювало у десять раз більше атракціонів для дітей, ніж минулого року. Відвідання Михайлівської площі стане справжнім святом для дітей.

Крім того, по сусідству з Михайлівським собором з’явиться оселя Миколая Чудотворця, а сам Святий не лише зустрічатиметься з дітьми, а й частуватиме їх солодощами та роздаватиме подарунки з 12 до 20 години кожного дня, починаючи з 19 грудня.

Головну зелену красуню столиці й України –ялинку, заввишки двадцять шість метрів, встановлять на традиційному місці – на Софійській площі. Дві столичні площі будуть з’єднанні між собою ярмарком та зоною розваг.

У святковому містечку окрім Миколая, малеча та дорослі зустрінуться із друзями Чудотворця янголами, звірами.

Окрім того, організатори планують провести 16 тематичних днів і стільки ж святкових гала – концертів.

А ще буде організовано безліч конкурсів, ігор та розваг, які усім подарують гарний настрій та незабутні новорічно-різдвяні свята.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео