Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні відкриють музей АТО

В Україні відкриють музей АТО
134858 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні готують до відкриття перший музей, присвячений антитерористичній операції на Донбасі. Як розповідають представники місцевої влади, незвичний музей з'явиться у Дніпрі вже у найближчому майбутньому.

У Дніпрі відкриють новий музей, що буде розкривати історію антитерористичної операції України на Донбасі, окупованими проросійськими силами. Як повідомляють, в обласному центрі Дніпропетровщини виділили площу у 500 квадратних метрів, на якій спорудять перший музей АТО, де розмістять численні експонати, привезені із зони зіткнення української армії та проросійських бойовиків. Крім цього, відвідувачі музею зможуть побачити реалії донецьких і луганських блок-постів і фрагменти околиць Донецького аеропорту, знищеного під час боїв за цю територію.

Для того щоб створити такий музей, спеціалісти відновлювали карту бойового шляху солдатів — учасників захисної операції. З зони зіткнення для наповнення музею привезли частини боєприпасів та світлини.

Про заснування музею АТО повідомили у Дніпропетровській обласній адміністрації, пояснюючи необхідність розповісти людям правду про визвольні операції та вшанувати пам'ять учасників антитерористичної кампанії.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео