Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Американські волонтери присягнули служити Україні

Американські волонтери присягнули служити Україні
242632 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже друга після вимушеної перерви група американських новобранців кількістю 68 осіб склала присягу сумлінного служіння Україні. Варто відзначити, що перша група добровольців навідала нашу державу з ідентичною метою ще до початку Революції Гідності та сумнозвісної АТО. З того часу минуло майже 2 роки між відновленням вищезазначеного процесу культурної інтеграції.

«Українські американці» навчатимуть сільських дітей англійській мові та привчатимуть молодь гуртуватися для вирішення важливих для громадськості задач. Цікаво, що, складаючи присягу, добровольці, не змовляючись, одягли українські вишиванки, а серед мотиваційних критеріїв, котрі привели громадян США до України, новобранці назвали натхнення Євромайданом та палке бажання допомогти нашій державі позбутися радянського гніта.

Перед тим, як скласти присягу, американці декілька місяців жили в українських родинах та вчили рідну нам мову. Варто відзначити, що, за словами директору Корпусу миру США в Україні Денні Ротертсона, більшість американських волонтерів, обираючи країну для своєї діяльності, роблять вибір саме на користь нашої держави.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео