Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Тейлор Свіфт – найдорожча співачка світу

Тейлор Свіфт – найдорожча співачка світу
217140 ПЕРЕГЛЯДІВ

Авторитетне видання «Forbes», котрому у підрахунку чужих астрономічних статків немає рівних, оприлюднило свій черговий рейтинг. Цього року на десяти його рядках розташувалися найвисокооплачуваніші співачки поточного року і, на відміну від 2015-го, лідером переліку найдорожчих артисток-2016 стала не його минулорічна очільниця Кеті Перрі.

Цього разу перший щабель рейтингу зайняла 26-річна кантрі-поп-співачка Тейлор Свіфт, котра змістила свою до недавнього часу подругу аж на шосте місце. Сама Тейлор за поточний рік встигла заробити трохи менше двохсот мільйонів доларів, левову частку яких складають гонорари за концертний тур артистки «1989» та участь у рекламних кампаніях світових брендів на кшталт «Apple».

«Срібло» рейтингу захопила талановита британка Адель, чий дохід за 2016-й склав трохи більше вісімдесяти мільйонів доларів. Найбільшу частину прибутку співачці приніс її останній на сьогодні музичний альбом «25».

Масштабний концертний тур «Rebel Heart» приніс Жінці року-2016 Мадонні більше 76-ти мільйонів доларів та третє місце рейтингу. На два мільйони менше за неї заробила Ріанна, котра очолює четвертий рядок. Замикає п'ятірку найвисокооплачуваніших артисток Бейонсе з 54-ма мільйонами доларів.

На останніх щаблях переліку ж розташувалися такі співачки як Дженніфер Лопес, Брітні Спірс, Шенайя Твейн та Селін Діон.

 

В'ячеслав Ситник

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео