Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скільки коштуватимуть квитки на Євробачення-2017?

Скільки коштуватимуть квитки на Євробачення-2017?
108642 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Днями стали відомі попередні ціни квитків на Євробачення-2017, що відбудеться в Україні навесні. За інформацією управління туризму КМДА, їх вартість коливатиметься у межах 20-100 євро.

     Голова управління туризму Київської міської адміністрації Антон Тараненко озвучив імовірні ціни квитків на пісенний конкурс Євробачення, що пройде навесні у київському Міжнародному експоцентрі. За словами Тараненка, очікують встановлення вартості квитків від 20 до 100 євро. Традиційно найвищими ціни будуть на фінальну частину конкурсу, яка буде проведена 13 травня 2017 року. Глядачі також зможуть відвідати генеральні репетиції та два полуфінали — загалом 9 шоу.

     21 листопада Національна телекомпанія України закінчила прийом заявок на роль офіційного квиткового агента, і найближчим часом повідомлять, яка компанія буде відповідальною за бронювання і продаж квитків на пісенне шоу.

     За інформацією, наданою Антоном Тараненком, вже з середини грудня почнеться продаж квитків на всі дев'ять шоу Євробачення.

     Як повідомляють організатори Євробачення, зал Міжнародного виставкового центру, що стане місцем проведення самого вокального конкурсу, вміщує в себе близько 10 тисяч осіб.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео