Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Запоріжжі Марина Порошенко відкрила першу Медіатеку

У Запоріжжі Марина Порошенко відкрила першу Медіатеку
244608 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Дружина Президента України, Голова Ради Благодійного Фонду Порошенка Марина Порошенко здійснила робочу поїздку у Запорізьку область. У ході візиту в селище Балабине пані Марина відкрила першу шкільну Медіатеку. Цей проект є складовою частиною соціальної програми «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації» і, зокрема трирічного науково-педагогічного експерименту по запровадженню інклюзивної освіти. Дружина Глави держави також відвідала новорічне свято для учнів інклюзивних класів регіону в Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Володимира Магара.

     Марина Порошенко наголосила, що в кінці вересня відбулася презентація дизайн-проекту новоствореної Медіатеки, а вже сьогодні сучасна бібліотека нового зразка відкрита для школярів. Окрім книжок, тут є комп'ютери, принтер, ксерокс для поглиблення навчання, а головне – комфортні умови для розвитку дитини.

«Сьогодні відкрито першу Медіатеку в одній із шкіл нашого науково-педагогічного експерименту по запровадженню інклюзивної освіти. І хочу сказати, що кожна з 19 шкіл нашого проекту буде мати свій сучасний інтерактивний центр», - підкреслила пані Порошенко.
     Дружина Президента висловила подяку всім, хто долучився до реалізації цього проекту – дизайнерам, робітникам та місцевій владі за те, що доклали зусиль для осучаснення навчання дітей. Особливі слова подяки пані Марина висловила мережі гіпермаркетів «Епіцентр», які відгукнулися на пропозицію та забезпечили проект будівельними матеріалами та оргтехнікою.

     Голова мережі «Епіцентр» Галина Герега зауважила: «Ми з Мариною Порошенко щиро мріємо про те, щоб у кожній шкільній бібліотеці нашої країни з'явився такий центр. Щоб кожна дитина, не зважаючи на те, в якому куточку України вона живе, мала можливість навчатися за високими сучасними стандартами. Ми хочемо, щоб перед нашими дітьми були відкриті двері до сучасного світу, щоб вони росли здоровими, щасливими та впевненими у собі».

     Під час візиту Марина Порошенко також взяла участь у святковому заході та привітала учнів з особливими освітніми потребами з новорічно-різдвяними святами і передала дітям солодкі подарунки. «Мені б дуже хотілося, щоб ці святкові дні для кожного з вас пройшли в атмосфері тепла, добра і любові. Від щирого серця бажаю всім дітям України щасливого та захищеного майбутнього», - сказала дружина Глави держави.
     Разом із дітьми з особливими потребами пані Марина переглянула дитячу виставу «Пеппі Довгапанчоха».

 

     Повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео