Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україну відвідав президент Червоного Хреста

Україну відвідав президент Червоного Хреста
246561 ПЕРЕГЛЯДІВ

До України з робочим візитом прибув Петер Маурер, президент Міжнародного Червоного Хреста. Про це Маурер, якого нещодавно запросив Президент України, повідомив у своєму Твіттері, пояснивши причини і мету поїздки.
Україну відвідав президент Міжнародного комітету Червоного Хреста Петер Маурер, про що очільник цієї організації повідомив на своїй сторінці у Твіттері. Як зазначив у соцмережі Петер Мауер, причиною для хвилювання є активізація військових дій, а також скрутні та небезпечні умови проживання громадян України на межі війни.
У січні 2017 року Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з Маурером у Швейцарії звернувся до керівника Червоного Хреста із проханням допомоги звільнення українських заручників на окупованих територіях Криму та Донеччини, а також у Росії, де у тюрмах перебуває чимало українських громадян.
Саме під час зустрічі у Давосі Порошенко та Маурер домовилися про зустріч у Києві. Більш конкретно про свої плани під час перебування в Україні президент Червоного Хреста не повідомив.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео